Reviews

5.0/5 van 3 reviews.
Geweldige Pluktuin
Uw review
Wat een leuke plek zeg ! een prachtige pluktuin waar je je eigen boeket kunt plukken of kunt maken . Een eigenaresse met passie voor haar werk en gezond verstand Echt een aanrader voor jong en oud . Vergeet de bloemenzaak en ga voor iets echts unieks en rechtstreeks uit de Friese natuur . Mooier kan bijna niet ! Ook voor plantjes, kruiden etc kan je hier terecht .Ik kom graag vaker langs en zal het aan mijn vriendenkring doorvertellen . Deze unieke plek verdient meer bezoekers.
.Met vriendelijke groet uit Oosthem . Annemiek Dijkstra
Toon meer
Prachtige tuin
Uw review
Een prachtige tuin met een authentiek karakter. Kinderen spelen op de tuin, en je kunt rustig je gang gaan als je bloemen wilt plukken. Je plukt je eigen boeket, wat het erg uniek maakt. Daarnaast zijn het ontzettend lieve mensen die met al hun passie op deze plek hun bedrijf runnen.
Toon meer
Mooi Bruidsboeket
Uw review
De Bascule heeft enorm uitgepakt met ons bruidsboeket en we waren ontzettend tevreden. Mede dankzij het prachtige boeket is het een dag om nooit te vergeten geworden.
Toon meer

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!