De pluktuin - Sneek

De Bascule Bloemen Pluktuin Sneek!

Bent u op zoek naar een pluktuin in de omgeving van Sneek? Wilt u weer even dat gevoel ervaren van hoe u als kind in het bos bloemen plukte? Bij Kwekerij de Bascule in Hommerts hebben we geprobeerd dit gevoel voor u terug te halen. Niet alleen beschikken wij over meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen. Ook bieden wij u een grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze kwekerij. Voorzien van een mand en een schaar kunt u zelf op pad gaan in onze pluktuin, welke in Hommerts (vlakbij Sneek) is gevestigd.

Verse bloemen van het land, door uzelf samengesteld!

Zo simpel is het. U krijgt een mand en een schaar en kunt zelf op pad. Alleen of met bijvoorbeeld uw gezin kunt u tijdenlang door onze pluktuin struinen en genieten van al het groen! Heeft u een aantal fraaie bloemen gevonden, dan kunnen wij dit voor u samenstellen tot een mooi veldboeket. Met een groots assortiment aan snijbloemen, durven wij te garanderen dat er voor ieder wat wils is in onze pluktuin.

Niet alleen voor bloemen het juiste adres

De pluktuin in Hommerts is niet alleen de plek waar u moet zijn voor diverse soorten snijbloemen. Tevens kunt u in onze groente- en kruidentuin uitgebreid uw gang gaan. Wij hebben ook hierin een uitgebreid assortiment. Bent u in de omgeving van Sneek en zoekt u naar een leuk uitje? Dan kunt u, voor zowel jong als oud, terecht bij Kwekerij de Bascule in Hommerts.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Meer dan alleen een pluktuin

Kwekerij de Bascule staat natuurlijk met name bekend om de prachtige pluktuin, welke in Hommerts, vlakbij Sneek is gevestigd. Maar daarnaast kunt u ook voor bruidsboeketten of afscheidsbloemen terecht bij Kwekerij de Bascule. De bestellingen worden vanaf € 15,- in een straal van 10 kilometer rondom Hommerts gratis bezorgd. Hierdoor kunnen wij uw bloemen in bijvoorbeeld Sneek gratis bij u thuis bezorgen.

Wilt u bij ons langskomen of wilt u meer informatie?

Langskomen kan altijd tijdens onze openingstijden. Voor meer informatie over ons actuele assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via 06-19552123 of door te mailen naar info@kwekerijdebascule.nl.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!