De pluktuin - Bolsward

De Bascule Bloemen Pluktuin Bolsward!

Wilt u weer dat gevoel ervaren van toen u als kind door het bos wandelde en dolenthousiast bloemetjes plukte in de wei? Kom dan langs in de pluktuin van Kwekerij de Bascule in Hommerts, vlakbij Bolsward. Wij brengen u terug naar dat gevoel!

Niet alleen hebben wij de beschikking over meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen, ook hebben wij een grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze kwekerij. Gewapend met een mand en een schaar kunt u zelf uw gang gaan in onze pluktuin. Binnen ons brede assortiment zult u gegarandeerd vinden wat u zoekt!

Verse bloemen van het land, door uzelf samengesteld!

Alleen of met bijvoorbeeld uw gezin gaat u op pad door onze pluktuin nabij Bolsward. U zult al snel genieten van al het groen op onze kwekerij. Heeft u een aantal fraaie bloemen geplukt, dan kunnen wij deze voor u samenstellen tot een mooi veldboeket. Wij hebben meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen binnen ons assortiment. Mede daarom durven wij u te garanderen dat er voor iedereen wat te vinden is op onze kwekerij.

Niet alleen voor bloemen het juiste adres

Kwekerij de Bascule in Hommerts staat niet alleen bekend als pluktuin voor een grote verscheidenheid aan snijbloemen. Tevens hebben wij de beschikking over een groente- en kruidentuin, waar de keuze ook reuze is!

Zoekt u een leuk uitje in de omgeving van Bolsward, dan bent u bij Kwekerij de Bascule in Hommerts aan het juiste adres. Zowel jong als oud zal genieten van een bezoek aan onze pluktuin.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Meer dan alleen een pluktuin

Kwekerij de Bascule staat natuurlijk met name bekend om de prachtige pluktuin, welke in Hommerts, vlakbij Bolsward is gevestigd. Daarnaast zijn wij ook een erkende partij als het aankomt op het verzorgen van bruidsboeketten of afscheidsbloemen. 

Wij bezorgen bestellingen vanaf € 15,- (in een straal van 10 kilometer rondom onze pluktuin in Hommerts) gratis. Natuurlijk bezorgen wij ook in Bolsward, dit doen wij op gezette tijden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wilt u bij ons langskomen of wilt u meer informatie?

Langskomen kan altijd tijdens onze openingstijden. Voor meer informatie over ons actuele assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via 06-19552123 of door te mailen naar info@kwekerijdebascule.nl.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!