Het plukseizoen is bijna voorbij!

De Bascule zoekt vrijwilligers!

De Bascule Bloemen Half oktober zit het plukseizoen er weer op!

Het plukseizoen zit er alweer bijna op. Zaterdag 15 oktober is de laatste dag dat de pluktuin geopend is voor onze bezoekers. Zondag 16 oktober staan wij op de Groene Markt in het Rijsterbos, kom ook daar gerust langs voor de mooiste en meest verse producten!

Het is herfst, de tijd van pompoenen, bessen, bottels, chrysanten en gekleurde bladeren. De tuin begint zich voor te bereiden op de herfst. De planten beginnen te vertragen en nieuwe bloemen komen langzamer tevoorschijn.

Maar er zijn nog genoeg mooie bloemen. Neem je kans en kom nog een mooi herfstboeket halen. Of bestel het via de app of persoonlijk bericht via social media.

We brengen het gratis vanaf €15,00 bij je thuis (in een straal van 10 km)
Of kies voor een verrastas pompoenen ter waarde van €15,00. Ook deze brengen we graag bij je thuis!

100 verschillende soorten snijbloemen

Kwekerij de Bascule staat bekend om haar brede assortiment. Bij onze kwekerij hebben wij niet alleen meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen, ook hebben wij de beschikking over een uitgebreide groente- en kruidentuin. Tijdens de laatste dagen dat de pluktuin geopend is, kunt u het allemaal op uw gemak aanschouwen. Wij voorzien u van een mand en een schaar, zodat u met een gerust hart uw gang kunt gaan in onze pluktuin.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Wij zoeken vrijwilligers!

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden in de pluktuin? Lijkt het je fijn om op regelmatige basis tussen de bloemen en groenten te werken? Zaaien, planten, wieden, schoffelen en maaien, bij de pluktuin doen we het allemaal. Zie de pluktuin tot bloei komen, van kleine zaadjes tot volle glorie! In het najaar kun je daarnaast helpen om alle gewassen op te ruimen en de tulpenbollen te planten.

Kwekerij de Bascule kan nog wel wat helpende handen gebruiken. Minimale beschikbaarheid is slechts een halve dag per week. We werken bijna het hele jaar rond. Alleen in de winter ligt het grotendeels stil.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!