Het plukseizoen is bijna voorbij!

De Bascule zoekt vrijwilligers!

De Bascule Bloemen Laatste week!

De pluktuin is nog één week open. Zaterdag 21 oktober is de laatste plukdag!

Er zijn nog volop mooie bloemen! Kom je eigen dahlia boeket scoren of zonnebloem, grassen, duizendschoon, ageratum, goudsbloem, pompoenen, rozenbottel enz enz.

Wist je dat we ook heel veel keuze hebben in eetbare pompoenen? Niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker!

Samen met paarse suikermais......

En volop keuze in bloembollen. Nu planten voor een bloeiend voorjaar !

Er staan prachtige herfstboeketten klaar.

Wie verrast jij met zo'n mooi boeket?

Vanaf 22 oktober zijn wij gesloten omdat het plukseizoen voorbij is. U kunt op afspraak komen om planten te kopen. Of om bloemen te bestellen/bespreken.

We zijn er tot 17.00 uur

#kwekerijdebascule #pluktuinhommerts #plukboeket #pompoenen #dahlias #zonnebloemen #paarsesuikermais #halloween #Hommerts #oudega #friesland #schonebloemen #bloembollen

100 verschillende soorten snijbloemen

Kwekerij de Bascule staat bekend om haar brede assortiment. Bij onze kwekerij hebben wij niet alleen meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen, ook hebben wij de beschikking over een uitgebreide groente- en kruidentuin. Tijdens de laatste dagen dat de pluktuin geopend is, kunt u het allemaal op uw gemak aanschouwen. Wij voorzien u van een mand en een schaar, zodat u met een gerust hart uw gang kunt gaan in onze pluktuin.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Wij zoeken vrijwilligers!

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden in de pluktuin? Lijkt het je fijn om op regelmatige basis tussen de bloemen en groenten te werken? Zaaien, planten, wieden, schoffelen en maaien, bij de pluktuin doen we het allemaal. Zie de pluktuin tot bloei komen, van kleine zaadjes tot volle glorie! In het najaar kun je daarnaast helpen om alle gewassen op te ruimen en de tulpenbollen te planten.

Kwekerij de Bascule kan nog wel wat helpende handen gebruiken. Minimale beschikbaarheid is slechts een halve dag per week. We werken bijna het hele jaar rond. Alleen in de winter ligt het grotendeels stil.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!