aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden:

In verband met de verwachte warmte, zijn van we woensdag tot en met zaterdag voor zelfpluk geopend van 7.00 uur tot 21.00 uur.

Open in de zomer

De Bascule zoekt vrijwilligers!

De Bascule Bloemen Pluk de dag in de zomer!

Wij zijn gedurende de zomerperiode gewoon geopend. Wij zijn open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Kom gezellig langs om een mooi boeket te plukken, moestuinplanten uit te zoeken, kruiden te scoren of de mooiste vaste planten/heesters te vinden.

Heerlijk weer en mooie bloemen, het is zomer in de pluktuin! Kom gezellig plukken, genieten van de bloemen, bijen en vlinders en daarna natuurlijk van een prachtig zelfgeplukt boeket op tafel.

Er staat van alles te bloeien: duizendschoon, allium, trollius, pimpernel, juffertje-in-het-groen, Iris, grassen, granen, korenbloem, ridderspoor, rozen, kamille, vrouwenmantel, judaspenning enzovoorts.

De laatste pompoen- en meloenplanten 6 voor €10,00!!!!

Kom kijken, genieten en kiezen. Vergeet ook niet om de mooiste vaste planten en de lekkerste kruiden of moestuinplanten mee te nemen. Zo creëer je je eigen eet- en pluktuin.

Ook voor kant en klare boeketten kunt u bij ons terecht!

100 verschillende soorten snijbloemen

Kwekerij de Bascule staat bekend om haar brede assortiment. Bij onze kwekerij hebben wij niet alleen meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen, ook hebben wij de beschikking over een uitgebreide groente- en kruidentuin. Tijdens de fraaie zomerse dagen kunt u het allemaal op uw gemak aanschouwen. Wij voorzien u van een mand en een schaar, zodat u met een gerust hart uw gang kunt gaan in onze pluktuin.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Wij zoeken vrijwilligers!

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden in de pluktuin? Lijkt het je fijn om op regelmatige basis tussen de bloemen en groenten te werken? Zaaien, planten, wieden, schoffelen en maaien, bij de pluktuin doen we het allemaal. Zie de pluktuin tot bloei komen, van kleine zaadjes tot volle glorie! In het najaar kun je daarnaast helpen om alle gewassen op te ruimen en de tulpenbollen te planten.

Kwekerij de Bascule kan nog wel wat helpende handen gebruiken. Minimale beschikbaarheid is slechts een halve dag per week. We werken bijna het hele jaar rond. Alleen in de winter ligt het grotendeels stil.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is van Maart tot Oktober geopend van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 - 17:00.