Open in de zomer

De Bascule Bloemen Pluk de dag in de zomer!

Wij zijn gedurende de zomerperiode gewoon geopend. Wij zijn open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Kom gezellig langs om een mooi boeket te plukken, moestuinplanten uit te zoeken, kruiden te scoren of de mooiste vaste planten/heesters te vinden.

Heerlijk weer en mooie bloemen, het is zomer in de pluktuin! Kom gezellig plukken, genieten van de bloemen, bijen en vlinders en daarna natuurlijk van een prachtig zelfgeplukt boeket op tafel.

Er staat van alles te bloeien: duizendschoon, allium, trollius, pimpernel, juffertje-in-het-groen, Iris, grassen, granen, korenbloem, ridderspoor, rozen, kamille, vrouwenmantel, judaspenning enzovoorts.

De laatste pompoen- en meloenplanten 6 voor €10,00!!!!

Kom kijken, genieten en kiezen. Vergeet ook niet om de mooiste vaste planten en de lekkerste kruiden of moestuinplanten mee te nemen. Zo creëer je je eigen eet- en pluktuin.

Ook voor kant en klare boeketten kunt u bij ons terecht!

100 verschillende soorten snijbloemen

Kwekerij de Bascule staat bekend om haar brede assortiment. Bij onze kwekerij hebben wij niet alleen meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen, ook hebben wij de beschikking over een uitgebreide groente- en kruidentuin. Tijdens de fraaie zomerse dagen kunt u het allemaal op uw gemak aanschouwen. Wij voorzien u van een mand en een schaar, zodat u met een gerust hart uw gang kunt gaan in onze pluktuin.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Zoekt u nog een leuk uitje voor tijdens de zomerperiode?

Zoekt u nog een leuk uitje om de zomerse dagen door te brengen? Kom dan zeker even langs bij onze pluktuin in Hommerts. Van stelletjes tot gezinnen, iedereen is welkom en voor een ieder is de pluktuin een leuke ervaring. Wij zijn gevestigd op de Jeltewei tegenover nummer 114 en zien u graag verschijnen.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is van Maart tot Oktober geopend van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 - 17:00.