Open dag 18 april

De Bascule Bloemen Pluk de dag op 18 april!

Op Tweede Paasdag, 18 april 2022, vindt de open dag plaats bij Kwekerij de Bascule in Hommerts. Kom gezellig de pluktuin bezoeken op deze feestelijke dag, het is namelijk een leuk uitje voor zowel jong als oud. Zoek de mooiste bloemen, groenten en kruiden uit in onze pluktuin. Een aantal mooie bloemen gevonden? Dan kunnen wij hier een prachtig veldboeket voor u van maken. Loop hiervoor gerust even naar ons toe.

100 verschillende soorten snijbloemen

Kwekerij de Bascule staat bekend om haar brede assortiment. Bij onze kwekerij hebben wij niet alleen meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen, ook hebben wij de beschikking over een uitgebreide groente- en kruidentuin. Tijdens de open dag kunt u het allemaal op uw gemak aanschouwen. Wij voorzien u van een mand en een schaar, zodat u met een gerust hart uw gang kunt gaan in onze pluktuin.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Zoekt u nog een leuk uitje voor 2e paasdag?

Dus zoekt u nog een leuk uitje om Tweede Paasdag door te brengen? Kom dan zeker even langs bij onze pluktuin in Hommerts. Van stelletjes tot gezinnen, iedereen is welkom en voor een ieder is de pluktuin een leuke ervaring. Wij zijn gevestigd op de Jeltewei tegenover nummer 114 en zien u graag verschijnen op Tweede Paasdag tijdens onze open dag.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is van Maart tot Oktober geopend van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 - 17:00.