De pluktuin

De Bascule Bloemen Pluk de dag!

Bij Kwekerij de Bascule hebben we de beschikking over onze eigen pluktuin. Dat brengt u weer even terug naar vroeger. Even terug naar het gevoel dat u een eigen boeket ging plukken in het bos, waar de bloemen prachtig stonden te bloeien. Om dit gevoel weer even helemaal terug te krijgen, kunt u in onze speciale pluktuin in Friesland helemaal uw gang gaan!

Om de natuur gezond te houden voor onze kinderen en de toekomst worden al onze bloemen duurzaam geteeld.

Meer dan 100 soorten, dus voor ieder wat wils

Gewapend met een mand en een schaar kunt u op pad om de bloemen te plukken welke helemaal uw smaak zijn! Met meer dan 100 soorten snijbloemen hebben wij in onze kwekerij een ruime keus en voor ieder wat wils. Van de geplukte bloemen kunnen wij, indien u dit wenst, een veldboeket samenstellen.

Er valt veel te plukken

Daarnaast hebben wij de beschikking over een groente- en kruidentuin. Zo hebben wij onder andere de colaplant in ons assortiment, maar ook diverse andere kruiden. Verder beschikt Kwekerij de Bascule over pompoenen, vaste planten en seizoensbloemen en stellen wij met enige regelmaat bruidsboeketten of afscheidsbloemen samen.

Voor een overzicht van ons actuele assortiment, dient u onze website in de gaten houden.

Er valt veel te plukken
Er valt veel te plukken

Wat valt er nu te plukken?

Momenteel te plukken:

Narcissen, Forsytia, Paastakken, Katwilg, Gagel, Helleborus, Leucojum.

Verder hebben we mooie vaste planten, heesters en kruiden en daarnaast vele soorten en kleuren zomerbollen, gladiolen, anemoon etc.

U kunt een Plukboeket van 10 bloemen komen plukken voor slechts € 6,- en een Royaal Plukboeket van 20 bloemen voor € 12,-.

Voor een leuke middag voor jong en oud, bent u van harte welkom. Vanaf zaterdag 19 maart tot en met oktober bent u welkom bij ons in de pluktuin. Kom gerust langs. We hebben ruimte genoeg in de open lucht. U kunt uw bloemetje of planten komen halen zonder afspraak.

Kwekerij en Pluktuin de Bascule
Jeltewei tegenover nr. 114
8622 XS Hommerts
06-19552123

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!