Bruidsbloemen

De Bascule Bloemen Een mooi bruidsboeket voor een unieke dag

Een trouwdag verdient het om een unieke dag te zijn. Dat kunt u natuurlijk op veel manieren laten zien, maar door middel van bloemen kunt u deze dag een flinke boost aan uitstraling geven. Bij Kwekerij de Bascule hebben wij ervaring met het verzorgen van alle bloemen voor deze speciale gelegenheid. Hierbij kunt u denken aan een bruidsboeket met veldbloemen, maar ook aan corsages en het aankleden van een gehele zaal. Wij zorgen graag voor een unieke sfeer op uw bruiloft.

Uw bruiloft aangekleed naar uw wens!

Wilt u graag een boot, koets of auto laten versieren met bloemen, ook dan is Kwekerij de Bascule een partij met een schat aan ervaring. Wilt u een bruidsboeket met veldbloemen? Geen enkel probleem, wij verzorgen dit graag voor u op uw speciale dag!

Voor meer informatie, neem contact op

Wilt u meer weten of graag uw wensen voor een afscheidsboeket bespreken met Kwekerij de Bascule? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Uw bruiloft, aangekleed naar wens
Uw bruiloft, aangekleed naar wens

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!