Afscheidsbloemen

De Bascule Bloemen Een passende laatste groet

Een laatste groet, een afscheid voorgoed. Het verdient speciale aandacht door middel van bijvoorbeeld een prachtig afscheidsboeket. Bij Kwekerij de Bascule in Friesland weten wij uw wensen om te zetten tot een prachtig boeket. Op deze manier kunt u uw geliefde of naasten een speciaal afscheid geven en tegelijkertijd een hart onder de riem steken. Bloemen met een speciaal bijgevoegd kaartje bieden de nabestaanden troost en toont nog eenmaal aan hoeveel de overleden persoon voor u betekende. Een afscheidsboeket kunnen wij al voor u samenstellen vanaf € 25,-.

Een passend boeket voor een waardig afscheid

Bij een uitvaart een bloemenboeket verzorgd hebben door Kwekerij de Bascule? Dan weet u zeker dat uw boeket tijdig klaar is en een waardig afscheid zal bieden voor de overleden dierbare.

Voor meer informatie, neem contact op

Wilt u meer weten of graag uw wensen voor een afscheidsboeket bespreken met Kwekerij de Bascule? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Een passende laatste groet
Een passende laatste groet

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons actuele assortiment. Neem gerust contact met ons op of bestel rechtstreeks via het bestelformulier

Kwekerij de Bascule

Jeltwei t.o. 114, 8622 XS Hommerts | 06-19552123 | info@kwekerijdebascule.nl | NL79 INGB 0657 0387 68

De pluktuin is geopend vanaf 7 april 2023!